Wie zijn wij

imageWij zijn begin jaren 70 opgericht en hebben ons gespecialiseerd in service, onderhoud en renovatie van woningen en bedrijven.
Zo werken wij al vanaf de aanvang van het bedrijf in opdracht van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.
Uiteraard werken wij naast de gemeentelijke aanbestedingen ook voor de particuliere markt en diverse aannemingsbedrijven.
Voor ons staat leveren van vakwerk en kwaliteit dan ook hoog in het vaandel.
Daarnaast vinden wij het belangrijk open en transparant met de klant te communiceren zowel in de te verwachten werkzaamheden alsmede de daarbij behorende kosten.
Wij kunnen u dan ook voorzien van alle voorkomende werkzaamheden zoals onder andere;

  • Leidingwerk
  • Sanitair
  • Dakwerk
  • Riolering
  • Zinken goten
  • Verstoppingen

lekdetectieIn de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het opsporen van lekkages door middel van lekdetectie onderzoeken.
Wij hebben dan ook een bedrijf voor deze werkzaamheden opgezet met uiteraard hierin eigen werknemers.
Deze zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages middels de meest moderne technieken en uiteraard allen zonder hak- en breekwerk.
Naar aanleiding van zo’n onderzoek volgt er een rapportage waarin de klant geïnformeerd wordt over wat alsmede waar de lekkage zich bevindt.
Hierdoor is onnodig hak- en breekwerk dan ook verleden tijd.
Daar wij ook in deze ondernemingen kwaliteit en vertrouwen willen geven hebben wij naast de traditionele lekdetectie onze groep verder uitgebreid met het specialistisch drogen van de lekkages. Veelal is er namelijk al veel schade door de lekkage en kan herstel niet aanvangen isodrogingdoor de grote hoeveelheid vochtlast. Om dit alsmede schimmel- en spoorvorming te voorkomen kunnen wij dan ook voorzien in specialistische droog oplossingen.
Uiteraard moet alvorens de schade gedroogd kan worden wel eerst de bron van de lekkage weggenomen worden. Uiteraard is ook dit iets wat wij met onze eigen bedrijven ten uitvoer kunnen brengen net als alle gevolgschade in de vorm van stucadoorswerkzaamheden, schilderwerkzaamheden, tegelwerkzaamheden maar bijvoorbeeld ook het aanbrengen van nieuwe afwerkvloeren inde vorm van tapijt en laminaat.
Wenst u meer informatie te verkrijgen over onze bedrijven? Neem dan eens een kijkje op onderstaande webpagina’s die per bedrijf u meer uitleg geven over wat wij allemaal kunnen betekenen.

Pompe Lekdetectie Nederland B.V.
Pompe Droogtechniek Nederland B.V.
Pompe Tochtmeting Nederland B.V.
Pompe Groep Nederland B.V.