Gas, water en riolering

gas-flame2Gas
Op het gebied van gas verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van de Centrale Verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen, centrale-, lokale- en heteluchtverwarming en keukenaansluitingen.
Alle materialen die wij gebruiken zijn volgens NEN normen afgegeven en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Water
Voor aanleg van uw waterleidinginstallatie bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt er vanuit gaan dat u deskundig wordt geadviseerd over de installatie van uw keuze.
Zo zullen wij altijd per situatie bekijken welke materialen wij zullen gebruiken om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor u te hanteren.

Riolering
Voor aanleg en het onderhouden van diverse rioleringssystemen, zowel binnen als buitenriolering en de afvoer van hemelwater. Tijdens de aanleg zorgen wij ervoor dat de buizen goed gebeugeld worden aan de fundering. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u problemen heeft met uw riolering cq. afvoer.
Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige fittingen waarmee wij een gedegen garantie voor u kunnen hanteren.

Heeft u problemen met uw bestaande leidingwerk of wenst u uw installatie uit te breiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.