Diensten

Meer dan alleen een loodgietersbedrijf staat centraal binnen onze firma.
Op basis van dit “statement” hebben we het bedrijf dan ook uitgebreid met alle diensten in het segment van loodgieterswerkzaamheden.
Zo zijn wij er niet alleen voor het aanbrengen van een kraan of het ontstoppen van de riolering maar kunt u bij ons ook terecht voor het leveren en aanbrengen van complete badkamers.
U kunt hierbij denken aan demonteren van de oude sanitaire voorzieningen, het aanpassen van het gehele leidingwerk, het tegelen van wanden en vloeren en uiteraard het afmonteren van de nieuwe sanitaire voorzieningen.
Dit alles gaat bij ons in goed overleg op locatie en waar nodig aangevuld met tegeldisplays waaruit u uw keuze’s kunt maken.
Ook kunnen wij 99,9% van alle te leveren sanitaire voorzieningen voor u leveren vanuit onze verschillende connecties met diverse groothandels.
Bij ons kunt u dan ook terecht voor de kleine loodgieterswerkzaamheden tot en met het leveren en aanbrengen van een compleet nieuwe badkamer.

Uiteraard zijn wij als loodgietersbedrijf ook gespecialiseerd in al uw dakwerkzaamheden.
U kunt hierbij denken aan reparatie werkzaamheden bij een lekkage tot en met het aanbrengen van compleet nieuwe dakbedekking.
Ook voor het afvoeren van hemelwater in de vorm van zink of pvc bent u bij ons aan het juiste adres.

Klik hieronder op een van de subcategorieën voor meer informatie of neem direct contact met ons op voor meer informatie.