Centrale Verwarming

RadiatorVoor het plaatsen van een nieuwe C.V. Ketel, nieuwe radiatoren of de aanleg / uitbreiding van de C.V. installatie bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor wat betreft c.v.ketels zijn wij geen vaste dealer voor een bepaald merk. Hierdoor kunnen wij een ketel compleet naar uw wensen en doelstellingen plaatsen.
Uiteraard zullen wij hierin een adviserende rol innemen om voor u de beste prijs/kwaliteit verhouding te handhaven.

Van een lokale gasverwarming tot een complete cv-installatie kunt u door ons laten verzorgen. Zo worden wij vaak ingeschakeld voor het aanbrengen van de benodigde gasleidingen naar een gashaard. De gashaard is een echte sfeermaker in de woning en deze wordt dan ook veel gebruikt als bij-verwarming op de standaard centrale verwarming.

Uiteraard kunnen wij gebruik maken van de verschillende verbindingstechnieken voor buizen, traditionele draadfittingen, dunwandige buis met knelfittingen en de modernste techniek van in de afwerkvloer weggewerkte flexibele buis met hoogwaardige fittingen.
Ook voor het aanbrengen van uw volledige vloerverwarmingsinstallatie kunt u bij ons terecht.

 

Heeft u problemen met uw cv-installatie of overweegt u een nieuwe cv-ketel aan te schaffen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.